logopedisten

 

Basalt is het grootste expertisecentrum voor medisch specialistische revalidatiezorg in Nederland en hét erkende expertisecentrum voor revalidatiegeneeskunde. Samen met de andere zorginstellingen in de revalidatieketen willen wij excelleren in de behandeling van kinderen, jongeren en volwassenen met complexe beperkingen als gevolg van een aangeboren aandoening, ziekte of een ongeval. Het is onze missie de complexe, medisch specialistische revalidatiezorg te verzorgen, de zorg continu te innoveren en de regie te voeren in het revalidatienetwerk.

Voor de Kinderrevalidatie Zorgeenheid 9 (locatie Delft en Gouda) van Basalt zoeken wij per direct

LOGOPEDISTEN

 (Delft: 28 - 32 uur per week /Gouda: 16 – 20 uur per week)

De functie

Op de locatie Delft onderzoek en behandel je kinderen in de leeftijdsgroep van 0-18 jaar. Je hebt kennis binnen de kinderrevalidatie en ervaring met- en kennis van- het onderzoeken en behandelen van kinderen met spraak-taalproblematiek, eet- en drinkproblematiek en ondersteunde communicatie. Je werkt hierbij in een multidisciplinair team, waarbij je nauw contact onderhoudt met ouders klassenteam.  Je zal werkzaam zijn in het team 0-4 jaar en in het team 4-18 jaar.

Op de locatie Gouda onderzoek en behandel je kinderen in de leeftijdsgroep van 0-18 jaar, waarbij de focus ligt op de poliklinische behandeling van de kinderen. Je hebt kennis binnen de kinderrevalidatie en ervaring met- en kennis van- het onderzoeken en behandelen van kinderen met complexe spraak-taalproblematiek, eet- en drinkproblematiek, DCD en ondersteunde communicatie. Je werkt in een multidisciplinair team, waarbij je nauw contact onderhoudt met ouders.

Wij vragen

Je bent in het bezit van het HBO-diploma Logopedie en daarnaast heb je affiniteit met kinderen met complexe problematiek. Wij geven de voorkeur aan logopedisten die beschikbaar zijn onder schooltijd en ervaring hebben met PROMPT, PRT en OC. Wij zoeken logopedisten met de competenties: klantgerichtheid, integriteit, sensitiviteit, samenwerken, flexibel gedrag en proactief.

Wij bieden

Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd, in eerste instantie voor de duur van 1 jaar. Basalt is een ambitieuze en dynamische organisatie met een prettige werksfeer en een persoonlijke benadering. De CAO-Ziekenhuizen is van toepassing en wij bieden goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals mogelijkheid voor collectieve ziektekostenverzekering, bedrijfsfietsenregeling en een tabletregeling. Verder kent de CAO-Ziekenhuizen een eindejaarsuitkering van 8,33% over het jaarsalaris. Het salaris bedraagt bij een fulltime dienstverband maximaal € 3.917,- bruto per maand volgens F.W.G.-functiegroep 55, afhankelijk van opleiding en ervaring.

Over de organisatie

Sophia Revalidatie en het Rijnlands Revalidatie Centrum zijn vanaf 1 januari samen Basalt. Basalt is met tien locaties hét expertisecentrum voor complexe, medisch specialistische revalidatiegeneeskunde in Zuid-Holland. Circa 1200 medewerkers zorgen dat patiënten die als gevolg van ziekte, ongeluk of aangeboren aandoening beperkt worden, weer in de samenleving kunnen participeren. Daarvoor stimuleren wij patiënten grenzen te verleggen, hun eigen kracht te vergroten en weer eigenaar te worden over hun leven. Basalt gaat voor voortdurende innovatie en verbetering van de kwaliteit van onze zorg en werkt intensief samen met alle grote zorginstellingen in de regio, zoals ziekenhuizen en verpleeghuizen. Er wordt veel aandacht besteed aan het goed laten verlopen van de ketenzorg. Bovendien werken we nauw samen met mytyl- en tyltylscholen om onderwijs- en revalidatiedoelen op elkaar af te stemmen. Wij zijn een opleidingsziekenhuis voor revalidatieartsen en GZ-psychologen en wij hebben een academiseringsovereenkomst met het LUMC. De onderzoekslijnen sluiten aan bij de speerpunten en zijn gebundeld in ons kenniscentrum.

Interesse?

Inlichtingen worden je graag verstrekt door Mireille Koster, Zorgmanager, telefoonnummer: 06-57552894. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met de organisatorische eenheid HR&D, telefoon 070 – 3593892. Stuur je sollicitatie vóór 19 januari aanstaande via de knop solliciteren.

De sollicitatiegesprekken voor de locatie Gouda vinden plaats op maandag 28 januari aanstaande.

Voor de locatie Delft is er nog geen gespreksdatum bekend.