Basalt Basalt
< Terug naar lijst

Vrijwilliger Kindertransfer

Wil jij een positieve bijdrage leveren aan onze patiëntenzorg, dan zien wij jou graag als vrijwilliger Kindertransfer op locatie Den Haag!

Wat ga je doen bij Basalt?

Als vrijwilliger ‘Transfer Kinderen’ breng je samen met andere vrijwilligers de kinderen van/naar school en van/naar de therapie in het revalidatiecentrum.  De kinderen van de Pyramide/ Witte Vogel school krijgen tijdens de lesuren therapie binnen Basalt Revalidatie. De groepjes bestaan uit 2, 3 of maximaal 8 kinderen. De kinderen verzamelen zich in de school en dan is het ongeveer 5 minuten lopen via de loopbrug die is verbonden tussen de school en Basalt Revalidatie.  Afhankelijk van de beperking worden kinderen per rolstoel, rollator, of andere hulmiddelen op en neer gebracht. Sommige kinderen lopen zelfstandig zonder hulpmiddel. Je hebt hierdoor een leuk contact met de kinderen en de kinderen zijn blij met hun vaste vrijwilliger.

Ook zoeken we vrijwilligers die de kinderen vanaf vanuit de klas in de school naar de fysiotherapeut willen brengen en weer terug. Dit vindt plaats in de school zelf.

Hoeveel uur kom je bij ons werken?

Wij zoeken vrijwilligers voor de transfer op en neer naar therapie voor de vrijdagen van 10.40 uur tot 13.15 uur. Flexibel werken is mogelijk. Neem contact op over de mogelijkheden met Ellen Mentink, vrijwilligerscoördinator, telefoon: 06-53240659 (maandag,dinsdag en donderdag).

Waar kom je te werken?

Je komt te werken op locatie Basalt Den Haag.  

Over de organisatie

Basalt is met tien locaties hét expertisecentrum voor complexe, medisch specialistische revalidatiezorg in Zuid-Holland. Circa 1200 medewerkers zorgen dat patiënten die als gevolg van ziekte, ongeluk of aangeboren aandoening beperkt worden, weer in de samenleving kunnen participeren. Daarvoor stimuleren wij patiënten grenzen te verleggen, hun eigen kracht te vergroten en weer eigenaar te worden over hun leven.

Wat neem je mee?

  • een dienstverlenende instelling;
  • inlevingsvermogen en geduld;
  • een positieve- en enthousiaste houding;
  • een praktische instelling;
  • een klantvriendelijke en gastvrije houding.

Je gaat op een klantvriendelijke en gastvrije manier om met onze patiënten en bezoekers. Tevens werk je op een prettige manier samen met de medewerkers en vrijwilligers van Basalt. Ervaring met soortgelijke activiteiten is geen vereiste. Oplossend vermogen en zelfstandig kunnen werken is een pré.

Wij bieden onze vrijwilligers:

  • een vrijwilligersovereenkomst waarbij je WA-verzekerd bent tijdens de uren die je voor Basalt wordt ingezet;
  • een reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer, met een maximum van 30 kilometer enkele reis;
  • informatieve vrijwilligersbijeenkomsten;
  • jaarlijks een gezellig avond met alle vrijwilligers van Basalt.

Wil je meer weten of solliciteren?

Inlichtingen worden je graag verstrekt door Ellen Mentink, vrijwilligerscoördinator, telefoon: 06-53240659 (maandag,dinsdag en donderdag). Mail je motivatie naar e.mentink@Basaltrevalidatie.nl.

Kies hieronder een afdeling om je sollicitatie te starten:

Regio:

Zuid-Holland

Locatie:

Den Haag

Contactpersonen:

Carine Froma
Terug naar boven