Basalt Basalt
< Terug naar lijst

Algemeen Vrijwilliger &Basalt

Wil jij een bijdrage leveren aan patiëntenzorg, dan zien wij jou graag als vrijwilliger bij &Basalt op locatie de Schoone Ley in Den Haag!

Wat ga je doen bij Basalt?

Als vrijwilliger bij &Basalt, ondersteun je de medewerkers die werkzaam zijn bij &Basalt. Je ontvangt de patiënten bij de entree en je loopt mee naar de behandelruimte als iemand slecht ter been is.  Ook zijn er werkzaamheden zoals koffie, thee en planten verzorgen, kopiëren en printen. Het bijvullen van materialen en planten water geven en andere voorkomende werkzaamheden. Na afloop kun je terugkijken op een leuke dag en zorg je ervoor dat de gezamenlijke/openbare ruimtes weer opgeruimd zijn voor de volgende keer.

Je gaat op een klantvriendelijke en gastvrije manier om met onze patiënten en hun naasten.

Tevens werk je uiteraard op een prettige manier samen met de medewerkers van &Basalt.

Hoeveel uur kom je bij ons werken?

Dagdelen (bij voorkeur op donderdag of vrijdag) zijn bespreekbaar. We zoeken vrijwilligers voor de volgende tijden: 9.00 - 12.00 uur of 12.00 - 15.00 uur Flexibel werken is mogelijk. Neem contact op over de mogelijkheden met Inge van Driel, vrijwilligerscoördinator, telefoon:06-53240659 (dinsdag en donderdag tussen 9.00 uur en 16.00 uur).

Waar kom je te werken?

Je komt te werken op locatie De Schoone Ley Els Borst-Eilersplein 72-78 , 2545 AA Den Haag.  

Over de organisatie

Basalt is met tien locaties hét expertisecentrum voor complexe, medisch specialistische revalidatiezorg in Zuid-Holland. Circa 1200 medewerkers zorgen dat patiënten die als gevolg van ziekte, ongeluk of aangeboren aandoening beperkt worden, weer in de samenleving kunnen participeren. Daarvoor stimuleren wij patiënten grenzen te verleggen, hun eigen kracht te vergroten en weer eigenaar te worden over hun leven. 

Wat neem je mee?

Wij zoeken vrijwilligers met:

  • een dienstverlenende instelling;
  • inlevingsvermogen en geduld;
  • een positieve- en enthousiaste houding;
  • een praktische instelling;
  • een klantvriendelijke en gastvrije houding.

Je gaat op een klantvriendelijke en gastvrije manier om met onze patiënten en bezoekers. Tevens werk je op een prettige manier samen met de medewerkers en vrijwilligers van Basalt. Ervaring met soortgelijke activiteiten is geen vereiste. Oplossend vermogen en zelfstandig kunnen werken is een pré.

Wij bieden onze vrijwilligers:

  • een vrijwilligersovereenkomst waarbij je WA-verzekerd bent tijdens de uren die je voor Basalt wordt ingezet;
  • een reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer, met een maximum van 30 kilometer enkele reis;
  • informatieve vrijwilligersbijeenkomsten;
  • jaarlijks een gezellige avond met alle vrijwilligers van Basalt.

Wil je meer weten of solliciteren?

Inlichtingen worden je graag verstrekt door Ellen Mentink, vrijwilligerscoördinator, telefoon: 06-53240659 (maandag,dinsdag en donderdag). Mail je motivatie naar e.mentink@Basaltrevalidatie.nl.

Kies hieronder een afdeling om je sollicitatie te starten:

Regio:

Zuid-Holland

Locatie:

Den Haag

Contactpersonen:

Carine Froma
Terug naar boven