Basalt Basalt
< Terug naar lijst

Vrijwilligers Gastvrouw/Gastheer

Wil jij een positieve bijdrage leveren aan onze patiëntenzorg, dan zien wij jou graag als vrijwilliger gastvrouw/gastheer op locatie Den Haag! 

Wat ga je doen bij Basalt?
Als gastheer/gastvrouw in Den Haag werk je op de verschillende revalidatie-verpleegafdelingen. Je ontvangt nieuwe patiënten/bezoekers en verwijst ze naar de desbetreffende afdeling. Je brengt de patiënten naar hun therapie en haalt ze daar ook weer op en je speelt in op eventuele vragen die zij stellen. In de avond breng je koffie en thee rond.

Hoeveel uur kom je bij ons werken?
Wij zoeken een vrijwilliger voor de locatie Den Haag die beschikbaar is op de vrijdagmiddag om de week of wekelijks van 13.15 uur tot 16.30 uur. 

Flexibel werken is mogelijk. Neem contact op over de mogelijkheden met Ellen Mentink, vrijwilligerscoördinator, telefoon: 06-53240659 (maandag, dinsdag en donderdag).

Waar kom je te werken?
Je komt te werken op locatie Basalt Den Haag.  

Over de organisatie

Basalt is met dertien locaties hét expertisecentrum voor complexe, medisch specialistische revalidatiezorg in Zuid-Holland. Circa 1200 medewerkers zorgen dat patiënten die als gevolg van ziekte, ongeluk of aangeboren aandoening beperkt worden, weer in de samenleving kunnen participeren. Daarvoor stimuleren wij patiënten grenzen te verleggen, hun eigen kracht te vergroten en weer eigenaar te worden over hun leven. 

Wat neem je mee?

  • een dienstverlenende instelling;
  • inlevingsvermogen en geduld;
  • een positieve- en enthousiaste houding;
  • een praktische instelling;
  • een klantvriendelijke en gastvrije houding.

Je werkt op een prettige manier samen met de medewerkers/vrijwilligers. Ervaring met soortgelijke activiteiten is geen vereiste. Oplossend vermogen en zelfstandig kunnen werken is een pré.

Wij bieden onze vrijwilligers:

  • een vrijwilligersovereenkomst waarbij je WA-verzekerd bent tijdens de uren die je voor Basalt wordt ingezet;
  • een reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer, met een maximum van 30 kilometer enkele reis;
  • informatieve vrijwilligersbijeenkomsten;
  • jaarlijks een gezellig avond met alle vrijwilligers van Basalt.

Wil je meer weten of solliciteren?
Inlichtingen worden je graag verstrekt door Ellen Mentink, vrijwilligerscoördinator, telefoon: 06-53240659 (maandag, dinsdag en donderdag). Mail je motivatie naar e.mentink@basaltrevalidatie.nl.

Kies hieronder een afdeling om je sollicitatie te starten:

Regio:

Zuid-Holland

Locatie:

Den Haag

Contactpersonen:

Carine Froma
Terug naar boven