Basalt Volwassenenrevalidatie

Verpleegkundige (zzp of vast)

Ben jij de Verpleegkundige met de kernwaarden van Basalt in je genen: grenzen verleggen, samenwerken, deskundig en eigenaarschap? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen bij Basalt?

Als verpleegkundige ben je medebehandelaar in het revalidatieproces van de volwassen patiënt die te maken heeft met de gevolgen van een ongeval, ziekte of aandoening. Hierbij is het jouw streven om te zorgen voor een zo goed mogelijk behandelklimaat, waarin de nadruk ligt op het samen beslissen met de patiënt. Je bekijkt samen met de patiënt wat er thuis nodig is en past de behandeling hierop aan. Een goede band tussen de verpleegkundige en de patiënt staat hierbij centraal.

“Wat zo mooi is aan het werken in de revalidatiezorg, is dat je veel contact hebt met je patiënten. Je revalideert de patiënt naar huis, waarbij je duidelijk de vooruitgang ziet.”

 – quote van een teamcoördinator verpleging.  

Je helpt de patiënt zijn of haar grenzen te verleggen en het beste uit zichzelf halen, waarbij je ook je éigen grenzen elke dag weer probeert te verleggen. Je staat hierin niet alleen: je komt te werken in een team van verpleegkundigen, verzorgenden, medisch specialisten en therapeuten die vanuit hun eigen expertise nauw met elkaar samenwerken. Vanuit je deskundigheid observeer en rapporteer je naar teamleden, zowel van de eigen als andere disciplines. Als persoonlijk begeleider bewaak je het zorgproces. Je hebt een coachende rol naar collega's en je kunt verantwoordelijke diensten draaien.

Hoeveel uur kom je bij ons werken?

In verband met de patiënten die komen revalideren na COVID-19, zoeken we tijdelijke krachten of flexibel-inzetbare zzp'ers. Het aantal uur is bespreekbaar.
In Den Haag zoeken we hiernaast een hbo-verpleegkundige voor een structurele positie (32 tot 36 per week).

Je kunt op alle diensten (dag-, avond-, nacht- en weekenddiensten) ingezet worden.

Waar kom je te werken?

Je komt te werken binnen de volwassenenrevalidatie in Den Haag. De aanpak is diagnose-gericht en er wordt samengewerkt in een interdisciplinair team. Je komt terecht in een prettige, laagdrempelige leer-werkomgeving met weinig hiërarchie, veel openheid en korte lijnen.

De Kliniek van Basalt Den Haag bestaat uit twee Zorgeenheden (etages) met in totaal 84 bedden. Er wordt onder andere gewerkt met neurologische patiënten, patiënten met orthopedische problematiek of multitrauma. De etages zijn verdeeld in units die zijn ingedeeld op de verschillende diagnosegroepen. Op elke unit wordt diagnosegericht gewerkt in een interdisciplinair team en op sommige units is er een Praktijk leerunit. Er zijn twee teamcoördinatoren die ook meewerkend zijn in de zorg.                                                              

Wat kun jij Basalt bieden?

Je bent in het bezit van het diploma verpleegkunde niveau 4/5/6. Je hebt affiniteit met intensieve patiëntenbegeleiding en interdisciplinair werken. Het bevorderen van technologie en innovatie hebben jouw interesse en daarnaast ben je in staat om klinisch te redeneren en weet je Evidence Based Practice toe te passen. Wij zoeken verpleegkundigen met de competenties: klantgerichtheid, integriteit, sensitiviteit, luisteren, flexibiliteit en samenwerken.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Basalt is een ambitieuze en dynamische organisatie met een prettige werksfeer en een persoonlijke benadering. De CAO-Ziekenhuizen is van toepassing en wij bieden goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals mogelijkheid voor collectieve ziektekostenverzekering, bedrijfsfietsenregeling en een tabletregeling. Verder kent de CAO-Ziekenhuizen een eindejaarsuitkering van 8,33% over het jaarsalaris. Het salaris bedraagt bij een fulltime dienstverband minimaal € 2.251,- en maximaal € 3.225,- bruto per maand volgens F.W.G.-functiegroep 45, afhankelijk van ervaring.

Wij bieden jou de mogelijkheid om kennis te maken met de revalidatie.

Wil je meer weten?

Inlichtingen voor de vacature in Den Haag worden graag verstrekt door Gül Civi, Carola van der Hammen, Tanja Duijvestijn, Rianne de Wit, teamcoördinatoren verpleging, telefoon: 070-3593593. 

Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met het HR-team; telefoon 070 – 35933547.

Hoe kun je solliciteren?

Je kunt solliciteren via de knop onderaan deze pagina. Zodra je gesolliciteerd hebt ontvang je automatisch een bevestigingsmail.

 

Referentienummer:

Leiden en Den Haag

Regio:

Zuid-Holland

Locatie:

Den Haag

Contactpersonen:

Fabiënne van den Ende
Terug naar boven