Basalt Volwassenenrevalidatie

GZ-psycholoog

Wil jij graag de overstap maken van de GRZ, Medische Psychologie, een ziekenhuis, of GGZ naar de revalidatiezorg of wil je je binnen de revalidatie verder specialiseren? Ben je nieuwsgierig, ga je graag nieuwe uitdagingen aan en wil je deel uitmaken van een interdisciplinair behandelteam bij het grootste expertisecentrum voor Medisch Specialistische Revalidatie in Nederland? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen bij Basalt?

Als GZ-psycholoog bij Basalt behandel je volwassen patiënten op de polikliniek in verscheidende doelgroepen, zoals hart- neurologische- oncologische, en pijnrevalidatie. Je krijgt input vanuit de verschillende expertises en behandelt de patiënt vanuit holistisch perspectief. De nadruk ligt hierbij op positieve gezondheid! Je werkt namelijk interdisciplinair samen met onder andere een fysiotherapeut, ergotherapeut, maatschappelijk werkende en/of logopediste. De GZ-psycholoog speelt hierbij een overkoepelende rol als gedragswetenschapper.

Werkzaamheden die bij deze functie horen, zijn:

 • Het verrichten van (neuro)psychodiagnostiek
 • Het geven van behandelingen, zowel individueel als groepsgewijs
 • Het adviseren van mede-behandelaren
 • Het begeleiden van basispsychologen
 • Behandel-overleggen voeren met de revalidatiearts en het behandelteam
 • Een actieve bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de vakgroep psychologie

Nicole Vrijens, GZ-psycholoog bij Basalt, legt je in dit filmpje uit wat het werken als GZ-psycholoog inhoudt en wat dit zo interessant maakt!

Twijfel je nog of de revalidatiezorg bij jou past? Je bent welkom op onze eerstvolgende informatieavond op woensdag 23 juni aanstaande. Op deze avond zijn er twee GZ-psychologen aanwezig die je alles kunnen vertellen over het werken als GZ-psycholoog bij Basalt, onze verschillende locaties en patiëntendoelgroepen in de volwassenenrevalidatie. Wil je je hiervoor aanmelden? Stuur dan een e-mail naar: werken@Basaltrevalidatie.nl

Hoeveel uur kom je werken en waar?

De functie wordt ingevuld voor 24 uur op de locatie Delft, Zorgeenheid 5. Onder Zorgeenheid 5 vallen de poliklinieken Basalt Delft en Basalt Zoetermeer met behandelteams voor hartrevalidatie, oncologische revalidatie, pijnrevalidatie, orthopedische en neurologische revalidatie.

Wie ben jij?

Bij voorkeur heb je affiniteit en ervaring met patiënten uit genoemde diagnosegroepen en ben je geregistreerd als Gezondheidszorgpsycholoog. Je beschikt over kennis van en ervaring met neuropsychologische diagnostiek en behandeling, ervaring met cognitief gedragstherapeutische technieken/ACT en systeeminterventies. Als GZ-psycholoog heb je ervaring met werkbegeleiding van basispsychologen. Kun je goed omgaan met online toepassingen en nieuwe zorgtechnologie? Dat maakt jouw profiel nog interessanter! Je hebt een zelfstandige, proactieve, flexibele en enthousiaste werkhouding, staat ervoor open om intensief samen te werken binnen een multidisciplinair team. Jij doet er alles aan om de patiënten (en hun systeem) te ondersteunen bij hun terugkeer in de maatschappij. Je verlegt niet alleen de grenzen van de patiënten, maar probeert ook elke dag je éigen grenzen te verleggen, meer te leren en het beste uit jezelf te halen.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

We bieden je in eerste instantie een tijdelijk contract voor de periode van een jaar. Bij goed functioneren wordt dit na 6 maanden omgezet in een contract voor onbepaalde tijd. Basalt is een ambitieuze en dynamische organisatie met een prettige werksfeer en een persoonlijke benadering. De CAO-Ziekenhuizen is van toepassing en wij bieden goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals mogelijkheid voor collectieve ziektekostenverzekering, bedrijfsfietsenregeling en een tabletregeling. Verder kent de CAO-Ziekenhuizen een eindejaarsuitkering van 8,33% over het jaarsalaris. Het salaris bedraagt volgens F.W.G.- functiegroep 65 bij een fulltime dienstverband minimaal € 3.774 en maximaal € 5.620,- bruto per maand, afhankelijk van opleiding en ervaring.


Wat maakt het als GZ-psycholoog aantrekkelijk om bij Basalt te werken?

 • De vakgroep psychologie is goed vertegenwoordigd binnen Basalt met 53 medewerkers: binnen de organisatie zijn meer dan 30 GZ-psychologen en 4 GZ-psychologen i.o.werkzaam, wat mogelijkheden biedt om met elkaar te sparren en van elkaar te leren;
 • Als GZ-psycholoog vertaal je de nieuwste wetenschappelijke ontwikkelingen op jouwvakgebied naar de werkvloer;
 • Basalt gaat voor voortdurende innovatie en verbetering van de kwaliteit van onze zorgwaarbij E-Health behandelingen een belangrijk speerpunt zijn;
 • Daarnaast biedt Basalt cursussen aan voor persoonlijke ontwikkeling;
 • Je ontwikkelen tot trainer van het leerhuis van Basalt, behoort ook tot de mogelijkheden.
 • Trainers worden naast interne scholingen, ook ingezet voor scholing aan professionals in het netwerk of verschillende patiënten doelgroepen;
 • Mogelijkheid tot participatie in het innoveren van behandelprogramma's;
 • Mogelijkheid tot het switchen tussen een van onze tien locaties of tussen patiëntendoelgroep;
 • Bij Basalt kun je kennis maken met de revalidatie in alle facetten!

Wil je meer weten?

Inlichtingen worden je graag verstrekt door GZ-psycholoog. Stuur een e-mail naar werken@Basaltrevalidatie.nen laat je telefoonnummer achter; je wordt zo snel mogelijk teruggebeld door een GZ-psycholoog. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met het HR-team; telefoon 070 - 3593547.

Hoe kun je solliciteren?

Je kunt je interesse kenbaar maken via onderstaande sollicitatiebutton tot 11 juli 2021. 

Referentienummer:

ZE5

Regio:

Zuid-Holland

Locatie:

Delft (24 uur)

Contactpersonen:

Fabiënne van den Ende
Terug naar boven