Basalt Volwassenenrevalidatie
< Terug naar lijst

Coördinerend Verpleegkundige

Solliciteren

Den Haag – 24-36 uur

Ben jij als verpleegkundige op zoek naar meer verdieping en verantwoordelijkheid? Heb je daarnaast de kernwaarden van Basalt in je genen: grenzen verleggen, samenwerken, deskundig en eigenaarschap? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen als Coördinerend Verpleegkundige bij Basalt?

Als teamcoördinator ben je verantwoordelijk voor jouw team; het neuroteam op de kliniek. Je houd je bezig met het scheppen van kaders om het werk van de verpleegkundigen zo goed mogelijk te faciliteren. Samen met de twee andere verpleegkundig teamcoördinatoren, de teamcoördinator behandelaren en de revalidatieartsen werk je aan de teamontwikkeling en het bewaken/verbeteren van de dagelijkse uitvoering van de werkprocessen.

Als aanjager van teamontwikkeling ligt jouw kracht in het motiveren en coachen van teamleden. Je herkent persoonlijke kwaliteiten en weet deze goed te benutten. Je bent een link tussen het team en het zorgmanagement. Verder heb je een rol in werkoverleggen en personele inzet en maak je afspraken met de planning. Je werkt nauw samen met de revalidatiearts en het multidisciplinaire team en vormt hierin een belangrijke schakel. Wat maakt het werken als verpleegkundig teamcoördinator zo leuk? Rianne de Wit licht het toe:

“In de functie van teamcoördinator heb je veel persoonlijk contact met de teamleden. Je bent niet alleen een vraagbaak voor iedereen, maar houdt ook goed in de gaten hoe iemand op een dag in zijn vel zit en gaat daarover het gesprek aan als dat nodig is.”

Naast je werk als teamcoördinator ben je meewerkend als verpleegkundige in het neuroteam (volwassenen). Het is jouw streven om te zorgen voor een zo goed mogelijk behandelklimaat, waarin de nadruk ligt op het samen beslissen met de patiënt. Je bekijkt samen wat er thuis nodig is en past de behandeling hierop aan. Een goede band tussen de verpleegkundige en de patiënt staat hierbij centraal.

De functie van teamcoördinator wordt voor 16 uur per week ingevuld. De verdeling van uren vindt in overleg plaats in combinatie met de werkzaamheden van verpleegkundige (8 tot 16 uur).

Van onze 13 locaties kom je te werken op locatie Den Haag, (eenheid 3). Je bereikt deze locatie gemakkelijk per fiets, tram, bus of auto. Zorgeenheid 3 heeft 2 klinische afdelingen, elke afdeling heeft 21 bedden. De doelgroep van beide klinische afdelingen zijn CVA/NAH patiënten. De afdeling heeft een PLU (praktijk Leer Unit) waar hbo-stagiaires opgeleid worden. Dit geeft een interessante dynamiek waarbij vernieuwing en innovatie centraal staat. In voorkomende gevallen kun je ingezet worden op andere Basalt-locaties. 

Je komt te werken in een sociaal, gezellig team dat naar elkaar omkijkt, houdt van nauwkeurig en gestructureerd werken en er alles aan doet om zorg op maat te bieden voor de patiënt. Ook in de vrije tijd is het team vaak samen te vinden bij een picknick, etentje of een feestje.

Over Basalt

Basalt biedt excellente revalidatiegeneeskunde voor patiënten die als gevolg van een ziekte, ongeluk of aangeboren aandoening beperkt worden. Wij stimuleren patiënten hun grenzen te verleggen, hun kracht te vergroten en zo zelfstandig mogelijk te worden. Dit doen we door interdisciplinair samen te werken.

Bij Basalt werken betekent:

 • De patiënt helpen om de grip op het lichaam terug te krijgen en met de nieuwe situatie om te gaan;
 • Samen beslissen met de patiënt;
 • De focus op positieve gezondheid;
 • Makkelijk kunnen binnenlopen bij je collega’s en manager;
 • Integreer je innovatieve online behandelingen in je behandelplan. Basalt is voorloper op het gebied van eHealth. 

Wat neem je mee?

 • Een diploma verpleegkunde niveau 5/6;
 • Behandelervaring met de patiëntendoelgroep CVA/NAH is een pré;
 • Affiniteit met intensieve patiëntenbegeleiding en interdisciplinair werken;
 • Interesse in het bevorderen van technologie en innovatie;
 • Je bent in staat om klinisch te redeneren en je weet Evidence Based Practice toe te passen.

Je vindt het niet alleen leuk om te coachen, maar je haalt ook energie uit het regelen van allerlei aspecten, zoals het organiseren van scholingen en inspelen op personele inzet. Als jij er bent, wordt er orde geschept in de chaos.

Competenties die wij van belang vinden zijn klantgerichtheid, integriteit, sensitiviteit, luisteren, flexibiliteit en samenwerken.

Wat bieden wij?

Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd, in eerste instantie voor de periode van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Bij goed functioneren wordt het contract na een half jaar omgezet naar een vast contract. De CAO-Ziekenhuizen is van toepassing en wij bieden goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering, reiskostenvergoeding en een tablet- en fietsenplan.

Salariëring vindt plaats conform de CAO Ziekenhuizen.

Binnen Basalt is een ontwikkelprogramma voor teamcoördinatoren beschikbaar waar je aan zal deelnemen. Wil je weten wat onze medewerkers zo mooi vinden aan het werken bij Basalt?  Zie hun mooiste momenten op onze  ’Werken bij’ pagina.

Wil je meer weten?

Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je terecht bij Japhet van Abswoude (zorgmanager), telefoonnummer 06-1463 9873 of door Rianne de Wit, teamcoördinator verpleging, telefoon: 070-359 3593.

Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kijk je op onze website. Heb je vragen voor het team Werving en Selectie? Dan kun je ons telefonisch bereiken via 070-359 3547.

Enthousiast geworden?

 • Je kunt via de sollicitatieknop solliciteren. Je ontvangt automatisch een bevestiging;
 • Interne kandidaten genieten bij gelijke geschiktheid de voorkeur;
 • We sluiten de vacature pas wanneer we de juiste kandidaat hebben gevonden.

Solliciteer dus direct!

Referentienummer:

ZE3

Regio:

Zuid-Holland

Locatie:

Den Haag (24-36 uur)

Contactpersonen:

Carine Froma
Terug naar boven