Basalt Kinderrevalidatie
< Terug naar lijst

Logopedist Kinderrevalidatie

Solliciteren

Gouda – 28 uur

Ben jij de Logopedist die niet terugdeinst voor complexe spraak- en taalproblematiek? Werk jij graag met kinderen in de leeftijd van 0-18 jaar? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen als Logopedist bij Basalt?

Als Logopedist bij de kinderrevalidatie onderzoek, behandel en begeleid je kinderen met beperkingen op het gebied van motorische activiteiten en participatie, ten gevolge van bijvoorbeeld een ontwikkelingsstoornis. Je behandelt de kinderen zowel individueel als in groepsverband. Je sluit aan bij de hulpvragen op het gebied van de spraak- en taalontwikkeling, communicatie en eten en drinken met het doel de participatie van het kind te vergroten. Hierbij informeer en betrek je ook de omgeving van het kind. Je werkt in een multidisciplinair team onder verantwoordelijkheid van een revalidatiearts en hebt nauw contact met ouders.  Hiernaast lever je een actieve bijdrage aan de ontwikkeling en optimalisatie van de logopedische vakgroep- en het behandelbeleid.

Sterke voorkeur heeft het dat je in ieder geval aanwezig bent op maandagmorgen, donderdagmorgen en vrijdag. De andere 2 dagdelen zijn in overleg. Team Gouda is een relatief klein team, waardoor de lijnen om samen te werken en te overleggen met je collega’s kort zijn.

Van onze 13 locaties kom je te werken op de polikliniek kinderrevalidatie op locatie Gouda. Je bereikt deze locatie gemakkelijk per tram/trein/bus auto met optie tot gratis parkeren. In voorkomende gevallen kun je ingezet worden op andere locaties.

Deze locatie is onderdeel van Zorgeenheid 9. Hieronder valt ook de Kinderrevalidatie van Delft en binnenkort ook Zoetermeer, waar een nieuw team wordt opgestart. 

Over Basalt

Basalt biedt excellente revalidatiegeneeskunde voor patiënten die als gevolg van een ziekte, ongeluk of aangeboren aandoening beperkt worden. Wij stimuleren patiënten hun grenzen te verleggen, hun kracht te vergroten en zo zelfstandig mogelijk te worden. Dit doen we door interdisciplinair samen te werken.

Bij Basalt werken betekent:

 • De patiënt helpen om de grip op het lichaam terug te krijgen en met de nieuwe situatie om te gaan;
 • Samen beslissen met de patiënt;
 • De focus op positieve gezondheid;
 • Makkelijk kunnen binnenlopen bij je collega’s en manager;
 • Integreer je innovatieve online behandelingen in je behandelplan. Basalt is voorloper op het gebied van eHealth. 

 Wat neem je mee?

 • Een hbo-diploma logopedie;
 • Ervaring binnen de kinderrevalidatie;
 • Ervaring met en kennis van het behandelen van kinderen met eet- en drinkproblematiek en ondersteunde communicatie, maakt jouw profiel nog interessanter.

Als Logopedist in de kinderrevalidatie ben jij een enthousiaste, positieve medewerker. Je bent communicatief sterk, integer en sensitief waardoor je cliëntgericht werkt. Je kunt zelfstandig werken in een dynamische interdisciplinaire setting en je bent in staat om je eigen discipline te profileren en toont eigenaarschap.

De kernwaarden van Basalt heb jij in je genen: deskundigheid, grenzen verleggen, samenwerken en eigenaarschap.

 Wat bieden wij?

Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd, in eerste instantie voor de periode van een jaar. De CAO-Ziekenhuizen is van toepassing en wij bieden goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering, reiskostenvergoeding en een tablet- en fietsenplan.

Het salaris bedraagt bij een fulltime dienstverband (36 uur) minimaal € 3.115,- en maximaal € 4.391,- bruto per maand volgens F.W.G.-functiegroep 55, afhankelijk van ervaring. Bereken hier jouw netto salaris.

Wil je weten wat onze medewerkers zo mooi vinden aan het werken bij Basalt?  Zie hun mooiste momenten op onze  ’Werken bij’ pagina.

Wil je meer weten?

Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je terecht bij  Annie Liefaard, teamcoördinator, telefoon: 06-29261452. Mireille Koster, Zorgmanager, telefoon: 06-5755 2894. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kijk je op onze website. Heb je vragen voor het team Werving en Selectie? Dan kun je ons telefonisch bereiken via 070-359 3887.

Enthousiast geworden?

 • Je kunt via de sollicitatieknop solliciteren. Je ontvangt automatisch een bevestiging;
 • Interne kandidaten genieten bij gelijke geschiktheid de voorkeur;
 • We sluiten de vacature wanneer we de juiste kandidaat hebben gevonden.

Solliciteer dus direct!

Referentienummer:

ZE9

Regio:

Zuid-Holland

Startdatum:

06-09-2022

Sluitingsdatum:

31-12-2022

Locatie:

Gouda (28 uur)

Contactpersonen:

Carine Froma
Terug naar boven